Programlederne for Spellemannprisen

16.01.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Jenny Skavlan, Thomas Felberg og Tarjei Strøm skal lede publikum gjennom feiringen av norsk musikk når Spellemannprisen sendes direkte på NRK 25. februar.

– Det har jo vært et eksepsjonelt godt år for norsk musikk, og å få lov til å bringe denne musikkgleden ut til det norske folk blir skikkelig, skikkelig stas, sier Jenny Skavlan som også ledet prisutdelingen for musikkåret 2014.


Utdelingen av alle prisene overføres i to direktesendinger fra Oslo konserthus søndag 25. februar. Tarjei Strøm som er aktuell med det nye programmet "Norge nå" på NRK, har opplevd både å være nominert og å opptre under Spellemann. Han skal lede den første delen av Spellemannprisen. Denne delen sendes på NRK2 og på nett.

– Helt siden jeg så TNT opptre på Spellemannprisen med røykbomber og vindmaskin i 1985, har jeg drømt om å få være med på å lede showet. Jeg er usikker på om vindmaskinen min blir klar til 25. februar, men jeg kommer i alle fall til å være overtent og superklar til å hedre den norske musikken og lage tidenes fest, sier Tarjei Strøm.

Mer om NRK FOTO: NRK