Går fra TV2 Sumo til Viaplay Norge

18.01.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

MTG henter Børge S. Nielsen til den nyopprettede stillingen som salgs- og markedsdirektør i Viaplay Norge. MTGs strømmetjeneste styrker dermed sin norske tilstedeværelse for å møte konkurransen fra lokale og internasjonale aktører.

Med ansettelsen av Børge S. Nielsen ruster MTG Norge opp bemanningen i Viaplay Norge for å møte økt konkurranse med lokal kunnskap og innsats. Nielsen, som har ledet det kommersielle arbeidet hos konkurrenten TV2 Sumo i åtte år, skal ha ansvaret for salg og markedsføring i Viaplays norske avdeling.

Nielsen vil også gå inn i Viasats ledergruppe, og blir i tillegg blir Nielsen en del av et stort og offensivt nordisk Viaplay-team ledet av Alexander Bastin. Sentrale funksjoner som tech og innholdsavtaler vil fremdeles ligge i Viaplays hovedorganisasjon. - Han har den rette erfaringen, kompetansen og de menneskelige egenskapene til å lykkes i jobben, så jeg gleder meg til å få han med på laget. Vi har høye vekstambisjoner for Viaplay, så nå skal vi gi gass i Norge med flere norske hender på rattet, sier administrerende direktør i Viasat og ansvarlig for Viaplay Norge, Vegard K. Drogseth.

-­ Etter åtte år med kommersielt ansvar for TV 2 Sumo har jeg lært å kjenne det norske markedet godt. Viaplay er en fremtidsrettet aktør med veldig sterke rettigheter som jeg gleder meg til å få synliggjort - ikke bare på sportssiden, men også hva gjelder egenproduserte dramaserier. Viaplay har ifølge EPSI de mest fornøyde streamingkundene i landet, og jeg ser fram til å bygge videre på dette og ytterligere styrke merkevaren i Norge, sier salgs- og markedsdirektør Børge Nielsen.

Mer om Viasat Kilde og Foto: Adm.dir. i Viasat og partneransvarlig i Viaplay, Vegard K. Drogseth, salgs- og markedsdirektør Børge S. NIelsen og pressesjef Fredrik Olimb / MTG/P4.