Følg Lars Monsen minutt for minutt

19.01.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Etter både sommerbåt og sommertog byr NRK i sommer på sakte tur-TV fra den norske fjellheimen. NRK lanserer Lars Monsen minutt for minutt.

Gjennom fire uker skal det gås med TV-følge både på Hardangervidda, i Jotunheimen, Vesterålen og Indre Troms. Lars Monsen går først, og siden fjellet er åpent for alle, er han spent på om folk vil henge seg på turfølget.


Fem dager hver uke blir det direktesendt tur-TV. Om kveldene blir det Sommeråpent fra steder på veien, på samme måte som tidligere år. Det blir altså sakte-TV på dagtid, og show med gjester, artister og publikum i Sommeråpent på nye steder hver kveld. – Jeg gleder meg! Naturopplevelser handler om god tid. Å sende fjellturer minutt for minutt er rett og slett genialt, sier Lars Monsen.

NRKs prosjektleder er igjen Thomas Hellum. Han har vært sentral for sakte-TV både fra tog og båt. Direktesendt tur-TV fra fjellheimen blir det ikke enklere å få til. - Vi er glad for å ha med oss blant annet Den Norske Turistforening på gjennomføringen. De kan fjellet, sier Hellum

Mer om NRK FOTO: NRK/Håvard Jenssen