Jakten mot verdenstoppen på TV3

24.01.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

I Team Havnaa følger vi proffbokser Kai Robin Havnaa på veien mot verdenstoppen. Med seg i bagasjen har han en familiehistorie som preger han, en familie som betyr mer enn sponsorpenger og en vilje til å bli best i verden. Team Havnaa har premiere torsdag 25. januar kl. 20.30 på TV3.

I denne dokumentarserien får du et eksklusivt innblikk i den unike familiehistorien til proffbokser Kai Robin Havnaa. Allerede i den første episoden forteller Kai Robin om hvordan det er å gå i fotsporene til sin avdøde far Magne, som i 1990 ble Norges hittil eneste mannlige profesjonelle verdensmester i boksing. Samtidig som Kai Robin vil leve opp til sin far har proffkarrieren også møtt på sponsorproblemer på grunn av hans onkel Erling. Erlings innblanding i Nokas-ranet i 2004 og konsekvensene av domfellelsen er et tema i serien.

Nå, etter ferdig sonet straff, står onkel Erling som hjelpetrener i ringhjørnet, mens søsteren Tonje fungerer som manager for proffbokseren som kan skilte med elleve proffkamper. Sammen er de Team Havnaa. I dokumentarserien blir du med på den daglige jakten mot å nå verdenstoppen i boksing, der første steg på veien er proffkamp på hjemmebane i Arendal.

PREMIERE: Team Havnaa, torsdag 25. januar kl. 20.30 på TV3.

Mer om Viasat Kilde og Foto: Viasat / MTG