Trust starter i mars på HBO Nordic

29.01.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Trust er inspirert av virkelige hendelser og skildrer Getty-slektens turbulente familiehistorie. Som en av USAs mest velhavende familier, ble de konfrontert med enorme utfordringer forbundet med sin rikdom.

Serien tar form som en familiasaga som strekker seg over flere tiår, og begynner med den famøse kidnappingen av John Paul Getty III (Harris Dickinson) i 1973. Arvingen til Getty-familiens oljeformue ble kidnappet av den italienske mafiaen i Roma, som hadde siktet seg inn på løsepenger i millionklasssen. For hvilken millionærfamilie ville ikke lagt penger på bordet for å få et familiemedlem hjem?

Pauls bestefar, J.Paul Getty Sr. (Donald Sutherland), en enigmatisk oljebaron og en av de rikeste mennene i verden, har isolert seg i sitt Tudor-herskapshus på landet, kun omringet av sine elskerinner og en løve til kjæledyr. Han er med andre ord opptatt. Pauls far, J. Paul Getty Jr. (Michael Esper) er på en omtåket seanse i London og nekter å ta telefonen. Igjen står Pauls mor Gail Getty (Hilary Swank) som er nødt til å forhandle med de stadig mer desperate kidnapperne. Hun har et problem – hun er blakk.

Andre skuespillere i serien er Brendan Fraser, Anna Chancellor, Norbert Leo Butz, Charlotte Riley og Luca Marinelli. Trust er skapt av Simon Beaufoy (Slumdog Millionaire). Danny Boyle har regissert de første tre episodene. Produsenter er Christian Colson, Beaufoy og Boyle. Serien er produsert av FX Productions, Cloud Eight Films, Decibel Films og Snicket Films Limited. Trust (10x60 min) har premiere 26. mars på HBO Nordic.

Mer om Streaming Kilde: HBO Foto: HBO

Si din mening på Twitter eller Facebook