Drama om Blind Date på NRK

02.02.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

NRKs nye dramasatsing «En natt» er en romantisk serie om to menneskers første møte på en blind date. Serien får premiere på NRK TV fredag 2. februar.

Anders Baasmo Christiansen og den svenske stjernen MyAnna Buring spiller hovedrollene i «En natt». Her følger vi servitøren Elisabeth og snekkeren Jonas som møtes for første gang på en blind date. Etter hvert som de to blir kjent med hverandre, blir også seerne kjent med dem - deres bakgrunn, liv, håp, drømmer og tap.


Handlingen i hele serien foregår i sanntid. Vi følger de to time for time gjennom en lang og lys sommerkveld og natt i Oslo. I rollen som Elisabeths venninne møter vi artisten Nosizwe Baqwa. Hun gjør her sin debut som filmskuespiller, Alle de ti episodene i «En natt» kommer i NRK TV fredag 2. februar. Serien sendes også på NRK3 fra tirsdag 6. februar.

Det er teamet bak suksesserien «Dag», Øystein Karlsen og Kristopher Schau, som står bak «En natt». Serien er innspilt både i norsk og engelsk versjon, og er allerede utpekt som en «må se»-serie både i Norge og utlandet. Øystein Karlsen og Kristopher Schau startet sitt samarbeid med radio- og TV-programmet XL på NRK P3. Senere har de blant annet stått bak radioprogrammet «Et Norge i krig» og TV-dokumentarserien «De sju dødssyndene». Humordramaet «Dag», som gikk i fire sesonger, er den mestvinnende dramaserien i Gullrutens historie med til sammen 11 seire og i tillegg 26 nominasjoner. Serien er solgt til 21 land og er kåret til 2000-tallets beste norske serie.

Mer om NRK FOTO: NRK/Viafilm