Kultklassikeren Heathers er tilbake på HBO

27.02.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Snart kommmer en moderne nyskaping av kultklassikeren "Heathers" på HBO. Den mørke komiserien har première 8. mars.

HBO Nordic har inngått en lisensavtale med Paramount Pictures Worldwide Television Licensing & Distribution for å bringe den etterlengtete nye serien Heathers som har premiere 8. mars til Norden. Heathers er basert på den klassiske kultfilmen fra 1988 og er en bekmørk komiserie satt til vår tid. Serien følger Veronica Sawyer som forholder seg til en annerledes, men like ondskapsfull gruppe av Heathers, ledet av den fasjonable men nådeløse Heather Chandler og hennes gjeng bestående av Heather Duke og Heather McNamara.

Denne etterlengtede serien kombinerer drama, kjærlighet, rivalisering og komedie til et moderne mesterverk. Heathers har en rollebesetning med unge skuespillere bestående av Grace Victoria Cox, James Scully, Melanie Field, Brendan Scannell, Jasmine Mathews, og Nikki SooHoo. I serien dukker også Selma Blair opp sammen med gjesteskuespiller Shannen Doherty, som spilte i den originale filmen.

Heathers er laget for TV og produsert av Jason A. Micallef og Gary Lucchesi fra Lakeshore Productions. Josh McGuire, og Trevor Engelson som er utøvende produsenter. Heathers (10 x 60 minutter) har premiere 8. mars på HBO Nordic.

Mer om Streaming Kilde: HBO Foto: HBO

Si din mening på Twitter eller Facebook