Her er årets Jaktenbønder

05.03.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Seks flotte bønder er klar for å finne kjærligheten i jubileums-sesongen av «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Etter fjorårets vellykkede sesong, der tre av fire par ble samboere under innspilling, har søknader fra bønder som vil finne kjærligheten strømmet inn. - Det har vært rekordstor pågang fra bønder som ønsker å delta og rundt 400 søknader er kommet inn, sier programleder Katarina Flatland.

Jaktenbøndene som er valgt ut til sesong 15, ble presentert til pressen i forrige uke på Gjestestuene til Norsk Folkemuseum på Bygdøy. - I år er to kvinnelige bønder og fire mannlige som er valgt ut. De kommer fra ulike steder i landet og er fra 25 til 50 år. En av bøndene, Simen, er en av frierne som var med i forrige sesong. Han var frieren til bonden Beatrice Fjell og var den siste frieren som ble sendt hjem. Simen er selv odelsgutt og nå bytter han side fra frier til å bli Jaktenbonde.

I de siste sesongene har speed-dating funnet sted på Hoel gård i Hedmark. Denne sesongen kommer speed-datene til å foregå i nye omgivelser på en utvalgt gård som vil bli presentert ved en senere anledning. - Ett annet nytt grep er at Jaktenparene denne sesongen kommer til å dra på ferie til samme sted samtidig. Der vil de også omgås hverandre.Tidligere har parene reist på romantiske turer alene til forskjellige land. Siden dette er en jubileumssesong håper vi også å kunne markere sesong 15 ved å samle alle tidligere bønder og jakten-parene til en feiring til høsten, sier programleder Katarina Flatland. - Jeg håper virkelig at de som ser presentasjonsprogrammet med bøndene mandag 12. mars på TV 2 og får lyst å skrive til dem, tør å gjøre det. Kanskje dette kan bli den store kjærligheten, sier programlederen. Nytt av året

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2

Si gjerne din mening på vår Facebook-side