Ylvis gir rekordtall for TVNorge

06.03.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

De totale seertallene på Bård og Vegard Ylvisåkers premiere-episode av Stories from Norway, som tar for seg byggeprosessen rundt stupetårnet i Hamar, er nå i ferd med å bikke én million seere. Med de totale seertallene, som inkluderer opptaksseing, repriser og digitalseing, er episoden nå oppe på 930 000.

– Dette er unike seertall for oss. Det er ikke ofte vi ser tall opp mot én million på et humorprogram, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks. – Tallene viser at interessen rundt Ylvis-programmet har vært stor, men de viser også hvordan seervanene er i ferd med å endre seg. Mens en halv million valgte å benke seg foran skjermen da programmet hadde premiere, har like mange nå sett episoden i opptak, i reprise eller på Dplay. Og for oss spiller det jo ikke noen rolle når de ser, så lenge de faktisk ser, så dette er veldig moro, sier Eivind Landsverk.

Også episode to har lagt på seg siden den første visningen på TV. Nesten en halv million tilsammen har nå sett episoden om Justin Biebers vannsøl, som trakk 235 000 under førstegangsvisningen på TVNorge forrige uke.

I går var det Petter Northugs fyllekjøring som var under lupen. – Det er vanskelig å ikke like Petter Northug. Han er en stor idrettshelt og en av de største kjendisene vi har i Norge. Det ser vi godt i kommentarfeltene i sakene som omhandler dagens episode. Ikke alle er like begeistret for at vi lager humor av den dramatiske fyllekjøringen. Saken i seg selv var alvorlig. Men det er like mye oppstyret rundt selve episoden som settes i søkelyset, og som gjør denne saken interessant for Bård og Vegard. Vi vet jo også hvordan Northug reiste seg etter skandalen, og det blir også behørig dramatisert, sier Landsverk. – En mann som Petter Northug er jo kjent for å lage humor på andres bekostning, så vi satser på at han tåler at Ylvis-brødrene tuller litt med ham. Han har i alle fall gitt en kryptisk og morsom kommentar til det hele på Instagram-kontoen sin. Det syns vi er gøy, sier Eivind Landsverk.

Mer om Discovery Kilde og Foto: TVNorge/Discovery/Eurosport

Følg oss på Twitter og Facebook