Mer Helene Olafsen på TV2

09.03.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Helene Olafsen har signert en lengre avtale med TV 2, og blir dermed en sentral profil for kanalen fremover. - Jeg har lyst til å utvikle meg videre som programleder, og gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i TV 2, forteller Helene Olafsen. - TV 2 skal ha de største profilene på skjermen og de blir ikke mer ettertraktet i 2018 enn Helene Olafsen. Det var stjerneskuddet alle kanaler ville ha og vi er utrolig glad for at hun valgte TV 2 i knivskarp konkurranse, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Helene jobbet sist for TV 2 under «Klubbjakten» i fjor høst. - Helene jobbet for oss på Klubbjakten i høst der hun skulle finne seg en favorittklubb i Premier League. Det var et ekstremt vellykket prosjekt og motiverte oss til å sikre oss Helene i årene som kommer. Selv kalde Premier League-hjerter smeltet og PL-sjefen Richard Scudamore sendte personlig brev til TV 2 der han hyllet Helene og Klubbjakten. Det er den effekten hun har på folk hun møter, forteller TV 2s sportsredaktør.

Gjennom Idrettsgallaen og vinter-OL har hun vist et stort repertoar og evnen til å sjarmere og engasjere. - I første omgang skal hun jobbe for TV 2 Sporten på Tour de France og fotball-VM i sommer. Det er en forrykende start på samarbeidet, forteller Jansen Hagen.

Helene Olafsen kommer også til å jobbe med underholdningskonsepter for TV 2. - Jeg gleder meg masse til å begynne, og ser frem til å jobbe med de produksjonene vi nå er i utvikling med, forteller Helene Olafsen. - Helene Olafsen er et av de største programledertalentene der ute og vi er veldig glade for at hun nå blir sentral i flere TV 2-satsinger. Ved siden av oppgavene for TV 2 Sporten, skal hun også gjøre underholdningskonsepter som nå er i utvikling. Hva dette er kommer vi tilbake til ved en senere anledning, forteller programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2

Si gjerne din mening på vår Facebook-side