Fordypning på Mediedagene

23.04.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

Det er bare ni dager igjen til årets Nordiske Mediedager i Bergen. Splitter nytt av året er Nordiske Mediedagers eget fordypningsspor. Gjennom hele torsdag og fredag vil de dyktigste i bransjen lære bort sine beste triks.

Det blir fortellerkunst, kryptering, livesendinger, GDPR, talekunst, postjournaler og podcast. I tillegg skal du få lære hvordan man samarbeider på tvers av land og redaksjoner - og hvordan du kan vinne en Emmy! Les mer om konferansen på nordiskemediedager.no

Blant mange spennende foredragsholdere finner vi blant annet Steven Levitan, som har vunnet ni - 9 - Emmy-priser. Han har vært involvert i de største komiseriene på amerikansk TV de siste 30 årene, og har blant annet Frasier, The Larry Sanders Show, Stark Raving Mad, Just Shoot Me! og ikke minst Modern Family på samvittigheten. Levitan tar med seg sin rike erfaring som produsent, serieskaper, manusforfatter og regissør til Nordiske Mediedager, når han stiller på scenen i samtale med Thomas Giertsen.

En annen det er forventninger til er Brad Parscale. «60 Minutes» kalte ham «den hemmelige ingrediensen», «tryllestaven», og «Trollmannen fra Oz» i kulissene av Donald Trumps presidentkampanje i 2016. I denne sesjonen vil Senior Media Advisor, Donald J. Trump for President, Inc, Brad Parscale, tre frem. Han vil vise hvordan data målrettet ble benyttet til å treffe potensielle velgere og støttespillere. Han vil også snakke om digitaliseringens rolle, og hvordan tilgjengeligheten av sanntidsdata og sosial respons gav presidentkampanjen unik informasjon, ulikt noe som har vært gjort i tidligere valg. ?

Kilde: Nordiske Mediedager - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook