Helene og Stian overtar Senkveld

27.04.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

”Senkveld med Stian og Helene” får premiere på TV 2 til høsten. Stian Blipp (28) har allerede en bred programledererfaring. Etter å ha startet karrieren sin i radio har han på TV 2 ledet ”Norske Talenter”, ”Idol” og ”Mitt Dansecrew”. De to siste årene hatt sitt eget talkshow, «Stian Blipp Show”.

- Jeg må få berømme, fra bunnen av mitt hjerte, hvor ufattelig imponerende jobb Thomas og Harald har gjort. I 15 år har de gledet, underholdt og frydet det norske folk. Både Helene og jeg så på gutta da vi var bare tenåringer og det å få lov til å bringe videre denne tradisjonen nå er absolutt helt uvirkelig. Gutta gir seg på topp, de har vært sylskarpe denne siste sesongen og de gjør det ikke lett for oss jyplingene som tar over. Vi tar på oss denne oppgaven med den aller aller aller største ydmykhet og håper at vi kan gjøre oss fortjent til plassen i sesongene som kommer. Vi kan med hånden på hjertet love at vi skal gjøre vårt beste for at fredagskvelden og senkveld fremdeles skal være et fantastisk varmt, morsomt og trygt sted å være. Herregud som vi gleder oss! sier en forventningsfull Stian Blipp.

Tidligere snowboarder Helene Olafsen har gjort kometkarriere på tv. Hun ledet Idrettsgallaen sammen med Atle Pettersen i januar, og var reporter og ekspert for Discovery under OL i Pyeongchang. I 2017 kom hun på andreplass i ”Mestrenes Mester” og vant ”Skal vi danse”. Nå ser hun fram til å gjøre Senkveld sammen med Stian: - Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Senkveld! Jeg har vokst opp med Senkveld og brukt veldig mange fredagskvelder foran TVen. Jeg har stor respekt for den jobben Thomas og Harald har gjort, og det er med skrekkblandet fryd jeg går inn i dette. Men utfordringen trigger meg, og nå ser jeg fram til å vokse med rollen. Det er spennende og gøy hver gang jeg er sammen med Stian og vi har en veldig god kjemi. Vi har masse ideer allerede, og gleder oss til å videreføre Senkveld til høsten, samtidig som vi også vil sette vårt preg på programmet, forteller Helene.

”Senkveld med Thomas og Harald” har vært et av TV 2s viktigste flaggskip i 15 år. Gjennom 30 sesonger og 435 programmer har Thomas Numme og Harald Rønneberg underholdt det norske folk. I november 2017 ble det kjent at de hadde bestemt seg for at våren 2018 ble deres siste sesong med Senkveld. Nå ser de fram til å følge Stian og Helene hver fredag kveld: - Vi er veldig glade for at det er Stian og Helene som skal overta etter oss. Stian er på mange måter et naturlig valg, en fin og flott fyr som kan underholde det norske folk! Og så er det ekstra stas at Helene Olafsen er med. Vi har jo sett at Helene kan mer enn å stå raskt på snowboard, hun er et stort tv-talent som vi vet det blir spennende å følge med på, sier Thomas Numme.

Kilde og Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2 - Følg oss på Twitter og Facebook