Ronan Keating til Allsang på grensen

04.05.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Årets «Allsang»-sesong starter med et smell når selveste Ronan Keating står på scenen under premieresendingen som sendes på TV 2 den 28. juni. Der får han følge av blant annet Carola og jentegruppa Las Ketchup, mens Kristian Valen er gjesteprogramleder sammen med Katrine Moholt.

- Det er nesten uvirkelig at vi kan starte årets sesong med selveste Ronan Keating. Og selvsagt skal han synge «When You Say Nothing at All» fra filmen «Notting Hill», som jo er en av de største hitlåtene gjennom tidene. Sammen med resten av de fantastiske artistene lover vi å skape uforglemmelige sangøyeblikk, forteller en forventningsfull programleder Katrine Moholt.

Ronan Keating debuterte som artist i 1994 med boybandet Boyzone. Etter å ha solgt 25 millioner album med Boyzone, fikk han sitt definitive gjennombrudd som soloartist i 1999 med «When You Say Nothing at All» fra filmen «Notting Hill». Siden har han toppet hitlistene i flere land med låter som «Life Is a Rollercoaster», «If Tomorrow Never Comes» og «Lovin' Each Day». I Norge alene har han solgt over 500.000 album gjennom karrieren.

- «Allsang på Grensen» er blitt en viktig tradisjon på TV 2 om sommeren, og er blant våre mest populære underholdningsprogrammer. Dette er godt norsk og folkelig innhold som er blitt svært populært hos seerne våre. Vi gleder oss stort til en ny sesong med programleder Katrine Moholt, og til å få oppleve et fantastisk knippe artister gjennom hele sommeren, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

Kilde og Foto: TV 2 - Følg oss på Twitter og Facebook