Se den første teaseren fra Rig 45

07.05.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Jakob Oftebro er klar for krim og spenning i Nordsjøen. 8. juni kommer Rig 45 på Viaplay, og du kan se den første teaseren fra serien her.

En dødsulykke på en norsk oljerigg i Nordsjøen blir inngangen til den skremmende thrillerserien Rig 45 som kommer på Viaplay 8. juni. Når en sikkerhetsinspektør kommer for å undersøke omstendighetene til ulykken, blir hun møtt med skepsis og mistillit fra de syv andre crew-arbeiderne på den nesten forlatte oljeriggen. Hovedrolleinnehaver Jakob Oftebro er full av lovord om den nye Viaplay Originalen.

– Casten er helt utrolig, og det er gøy å bryne seg med så mange gode skuespillere, forteller Oftebro. Rig 45 handler om en liten gruppe mennesker med ulike hemmeligheter, motiver og planer, fanget på en oljeplattform hvor ulykker og mord følger dem gjennom sesongen.

Dramaserien har skuespillere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Irland. Den ble ferdig innspilt i Dublin i desember, og kommer altså på norske skjermer i starten av juni. I tillegg til vår egen Jakob Oftebro, er det en flere svenske, danske og britiske navn med: Catherine Walker (Versailles, Critical), Gary Lewis (Outlander, Gangs of New York), Lisa Henni (Snabba Cash, Fallet) og Søren Malling (Kapringen, En kongelig affære), for å nevne noen.

Mer om Viasat Kilde og Foto: Viasat / NTB Scanpix