Fargesprakende danseserie på HBO

23.05.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Den nye danseserien fra FX skildrer liv og samfunn i ulike segmenter av befolkningen i New York på 1980-tallet. Serien følger fremveksten av vogue-ball, den økende luksusen blant finanseliten i jappetiden og den litterære undergrunnsscenen.

Evan Peters og Kate Mara spiller paret «Stan» og «Patty» fra New Jersey, som blir revet med av det glamorøse og fascinerende New York på 80-tallet. James Van Der Beek spiller Peters sjef, finanskongen «Matt». Pose (8x60 min) har premiere 4. juni på HBO Nordic

Etter et intensivt seks måneders langt nasjonalt søk i regi av den prisvinnende castingansvarlige Alexa Fogel (True Detective, The Wire), har Murphy og hans samarbeidspartnere samlet det største antallet transpersoner i faste roller, og det største ensemblet med LHBT-personer i rollene i en tv-serie noensinne. Blant skuespillerne i serien finner vi Mj Rodriguez, Dominique Jackson, Indya Moore, Hailie Sahar og Angelica Ross. Tony Award-vinneren Billy Porter, Charlayne Woodard, og nykommerne Ryan Jamaal Swain og Dyllon Burnside medvirker også.

Pose er skapt av Ryan Murphy (Feud, American Horror Story, Glee), Brad Falchuk og Steven Canals, og Murphy har i tillegg regi på de to første episodene. Eksekutive produsenter er Murphy, Falchuk, Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall og Sherry Marsh. Canals er ko-eksekutiv produsent, Janet Mock, Our Lady J og Erica Kay produserer. Den 8 episoder lange første sesongen er produsert av Fox 21 Television Studios og FX Productions.

Mer om Streaming Kilde og Foto: HBO

Si din mening på Twitter eller Facebook