Nye humortalenter i Oslo Zoo på NRK

01.06.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Nye humortalenter slippes løs i den nyskapende dramaserien "Oslo Zoo". Serien har streaming-premiere 8. juni på NRK TV. Kommer på NRK1 den 18. juli. Serien handler om en arbeidsledig akademiker må livnære seg ved å kjøre privattaxi i hovedstaden.

Amir (Amir Asgharnejad) sliter med å få seg relevant arbeid etter studiene. Han har opparbeidet seg gjeld til samboeren Charlotte (Eline Grødal), og paret er i ferd med å miste leiligheten. Amir (30) klarer ikke være ærlig med seg selv eller dem rundt ham. Dette går utover kjæresten Charlotte (26), og for å redde forholdet ser han ser seg nødt til å ta noen grep som skal få ham ut på enda dypere vann.


I all hemmelighet starter Amir som Uber-sjåfør i Oslo for å nedbetale gjeld til samboeren. Dette fører til et vanvittig dobbeltliv som setter hele forholdet i fare. – Det er en fortelling om å bli fanget av ens egne løgner. Amir tviholder på en virkelighet som ikke lenger gir mening, sier produsent Mikael Diseth.

Serien følger Amirs første uke som sjåfør samt passasjerene han møter på veien. Hver episode gir innblikk i livene til nye, hemningsløse karakterer. Diseth sier serieskaper Øyvind Holtmon har skapt et unikt morsomt univers mange kan kjenne seg igjen i. Hele serien er tilgjengelig på nrk.no fra 8.juni.

Mer om NRK Foto: NRK Kilde: NHO Reiseliv