Sjekk inn på Paradise Hotel i VR

04.06.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Lurer du på hvordan det er å sjekke inn på Paradise Hotel? Nå kan seerne selv ta steget inn på hotellet, og oppleve Paradise Hotel i VR på smarttelefonene sine. Opplevelsen er helt gratis og tilgjengelig for iOS, Android og GearVR. Opplevelsen fungerer både med og uten VR-briller for smarttelefoner.

Hver sesong blir det lansert innovative løsninger, som Showtag og Paradise Fantasy, knyttet til Paradise Hotel-universet - og nå kan seerne selv erfare hvordan det er å være inne på det berømte hotellet gjennom en VR-opplevelse i Viareal-appen.

Denne interaktive opplevelsen er den største i sitt slag i Nordens VR-marked, med over 100 ulike scener og vinkler fra hotellet Occidente i Mexico, der Paradise Hotel spilles inn. Sammen med produksjonsselskapet Mastiff har hotellet blitt filmet som en 360-opplevelse der seerne kan ta en dukkert i bassenget, se hva som skjer i produksjonen eller komme nærmere deltakerne.

- Vi er glade for å kunne tilby en ny dimensjon til våre Paradise Hotel-fans. Vi vil fange følelsen av å være inne på hotellet, få en omvisning på hotellet, stupe i bassenget og oppleve paradiset på egenhånd. Dette er en opplevelse vi ikke kan gi gjennom TV-skjermen. VR-bransjen er fortsatt i startgropen, men nye muligheter kommer hver dag. Vårt mål er å være ledende på digitalt mediebruk, sier Ole Peder Henriksen, Content and Marketing Manager VR - Viareal Norway.

Mer om Viasat Foto og Kilde: Viasat