Tone Damli skal lede Love Island

08.06.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

TV3 lanserer i dag Tone Damli Aaberge som programleder for Love Island! Dette er en ny type datingreality der unge, single kvinner og menn er ute etter å finne den store kjærligheten, mens seerne kan være med å påvirke deltakernes skjebne gjennom hele sesongen.

Det er Tone Damli Aaberges debut som programleder, og det er altså henne som, ifølge TV3, skal introdusere oss for høstens heteste realityprogram. Love Island er et program som kommer med en helt ny vri på realitysjangeren ved at seerne kan stemme på sitt favorittpar, og være med på å påvirke innholdet i episodene på ulike måter via en Love Island-app. Episodene spilles inn dagen før de sendes på tv.

- Jeg gleder meg enormt til å være programleder for Love Island. Programmet har vært en suksess i flere land, så det blir veldig spennende å få være med på den norske versjonen. Jeg synes det er ekstra gøy at seerne kan være med å bestemme hva som skal skje! De kan for eksempel stemme en person ut eller inn, bestemme hvem som skal gå på date, eller hva slags tema en fest skal ha, ved å stemme i appen, sier Tone Damli Aaberge.

- Love Island er Tones første programlederjobb, og TV3 er stolte og glade over å ha Tone med på laget. Hun har en karisma og naturlig utstråling som gjør henne til den ultimate programleder for denne produksjonen, sier programdirektør i MTG TV Andreas Bakka Hjertø.

Mer om Viasat Foto og Kilde: Viasat/TV3/Rune Bendiksen