Ivrig innsamling av rettigheter

19.06.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har vært svært ivrige med å sikre seg rettigheter de siste dagene. NENT Group vil fungere som en separat organisasjon fra 1. juli, før den foreslåtte børsnoteringen på Nasdaq Stockholm senere i år. Dette er i tråd med beslutningen tidligere i år om å sette i gang en prosess for å dele opp MTG i to separate selskaper.

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret seg eksklusive nordiske medierettigheter til IHFs verdensmesterskap i håndball frem til 2025 og EHFs europamesterskap i håndball frem til 2026. NENT Group har også forlenget rettighetene til EHF Champions League, European Handball League og EHF Cup frem til 2023. NENT Group blir med dette Nordens største kringkaster av håndball, og vil sende kamper direkte på sine TV-kanaler og strømmetjenesten Viaplay.

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har også inngått avtale med Formel 1® om å forlenge de eksklusive medierettighetene til Formel 1® i Danmark, Norge og Sverige til og med 2021. NENT Group vil sende direkte fra hver eneste trening, kvalifisering og løp fra verdens mest populære motorsport de tre kommende sesongene. Formel 1® vil bli sendt på NENT Groups reklamekanaler, betalingskanaler og Viaplay.

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret seg eksklusive rettigheter i Norden til den tyske Bundesligaen, franske Ligue 1, den nederlandske Æresdivisjonen, belgisk toppdivisjon og skotske Premiership til og med 2021. I tillegg til disse fem ligaene kommer rettighetene til Copa América 2019. NENT Group vil vise opptil 1500 direktesendte kamper fra disse ligaene hver sesong på sine TV-kanaler og strømmetjenester.

Mer om NENT Group(Viasat) Foto og Kilde: NENT Group