Adult Swim fra Turner lanseres på Viafree

21.06.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Nordic Entertainment Group (NENT Group) og Turner International kunngjorde i dag at det Turner-eide Adult Swim lanseres på Viafree i sommer. Innholdet, som består av animasjonsserier og komiserier for unge voksne, vil være tilgjengelig på Viafree fra 1. august.

Adult Swim blir tilgjengelig på Viafree i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og man kan se hundrevis av episoder fra dag én. Nytt innhold legges til hver måned, og alle episodene er tekstet på lokale språk.

«Partnerskapet mellom Turner/Adult Swim og Viafree er en god match for vår strategi på AVOD. Vi tar sikte på å vokse og utvide tilbudet vårt ved å bygge sjangerspesifikke vertikaler med topp kvalitet. Vi er veldig glade for å ha en god partner i Turner og Adult Swims gode utvalg av komiserier for å nå det målet», sier Alexander Bastin, SVP og sjef for Viaplay og Viafree i NENT Group.

Kultserien Samurai Jack, nye titler som Hot Streets, Jellies og de siste sesongene av Emmy-vinneren Robot Chicken og stjernespekkede The Eric Andre Show og Mr. Pickles er noe av det du kan få med deg når Adult Swim lanseres på Viafree 1. august. «Vi er svært begeistret for å samarbeide med NENT Group, og å kunne lansere Adult Swim på Viafree for å bygge videre på den enorme suksessen merkevaren har i USA. Adult Swim er en unik, frisk og særegen merkevare med appell til unge voksne, og vi ser frem til å vise frem innholdet vårt til eksisterende og nye fans», sier Pierre Branco, SVP i Turner Nord-Europa. I USA er Adult Swim kabel-TVs største merkevare i aldersgruppen 18 til 34 år og 18 til 49 år, når ut til 94 millioner amerikanske hjem og er i tillegg i sterk digital vekst.

Mer om NENT Group(Viasat) Foto og Kilde: NENT Group