NENT Group henter Andreas Toft fra NRK

29.06.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Sporten i Nordic Entertainment Group styrker laget ytterligere og har hentet inn Andreas Toft fra NRK som vaktsjef og kommentator. Andreas vil starte i sportsavdelingen i NENT Group senest 1. oktober.

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har nylig gått ut med en rekke nyheter om nye sportsrettigheter de neste årene, blant annet både Håndball-VM og Håndball-EM frem til 2026. Nå styrkes sportsavdelingen i selskapet og Andreas Toft hentes fra NRK for å jobbe som vaktsjef og kommentator.

Andreas Toft har over 20 års erfaring som journalist. Han har en allsidig bakgrunn fra NRK, først ved Tyholt, deretter i NRK Sporten de siste 10 årene. Toft har bred erfaring som reporter, programleder på radio, kommentator og vaktsjef, og Anne Tufte, sportssjef i NENT Group Norge er svært fornøyd med nyansettelsen:

«Dette er en meget god signering for Viasport. Andreas har lang og bred erfaring som reporter, kommentator og vaktsjef og blir et utrolig bra tilskudd til en allerede meget kompetent sportsredaksjon. Vi gleder oss stort til å få han på plass i løpet av høsten». «Jeg gleder meg enormt til å begynne i Viasport. De sitter på mange store og attraktive rettigheter og dette var en unik mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg», sier Andreas Toft.

Mer om NENT Group(Viasat) Foto og Kilde: NENT Group