Klart for ny sesong av "The Walking Dead"

31.07.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

Horder av norske fans kan glede seg over at zombiene nå endelig vender tilbake: Mandag 8.oktober er det premiere på sesong ni av The Walking Dead på FOX.

Den populære kultserien har slått alle seerrekorder i USA, og i fjor var den klart størst blant seriene som vises på amerikansk kabel-TV. Nå er det duket for et nytt kapittel i kampen for overlevelse, og denne gangen er mye annerledes.

Der det i forrige sesong brøt ut full krig, får nå Rick Grimes og gjengen hans en ny og frisk start. Er det håp om å bygge en bedre verden etter alt som har skjedd? Sesongen starter med et tidshopp fremover i tid, hvor vi ser de overlevende fra krigen i tilsynelatende fredfulle omgivelser. Men å leve sammen i fred, viser seg fort å bli tøffere enn å kjempe sammen i krig. Når The Walking Dead nå vender tilbake, er det også med ny sjefsprodusent i stolen - Angela Kang. Kang har skrevet over 20 episoder av serien siden 2011, inkludert flere av de mest kritikerroste episodene.

The Walking Dead sesong ni har premiere mandag 8. oktober på FOX. Send oss gjerne en mail dersom du ønsker å omtale eller anmelde serien. TV-kanalen FOX er det internasjonale hjemmet for The Walking Dead. Sammen med amerikanske AMC ble serien lansert på FOXs kanaler i 2010. Serien returnerer nå til mer enn 200 millioner seere i over 200 land.

Kilde og foto: FOX Norge - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook