Ny vri på Camp Senkveld på TV2

16.08.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Programlederne Helene Olafsen og Stian Blipp viderefører tradisjonen med en stor, konkurransedrevet reality når de i høst har premiere på «Senkveld med Helene og Stian».

Konkurransen har fått tittelen «Hvem kan slå Mesternes mestere?» Innspillingen er i gang på Kragerø Resort. - Å få være med i en Senkveld-konkurranse er det gøyeste jeg kan tenke meg og nå får vi arrangere den selv! Det blir så fett, sier programleder Stian Blipp. Helene Olafsen kom på andreplass i «Mesternes mester» i 2017, og har drømt om revansj siden. Den muligheten får hun nå.

Et lag bestående av idrettsutøvere og tidligere deltagere fra «Mesternes mester» på NRK skal konkurrere mot Senkveld-laget, bestående av Helene, Stian og et knippe kjendiser de har valgt å ta med seg. Gjennom 14 konkurranser av ulik karakter vil Senkveld-laget teste om det i det hele tatt er mulig å slå Mesternes mestere i noe som helst. Konkurransene blir fysisk og psykisk krevende og vil foregå både til vanns, i luften og til lands. - Senkveld-laget skal gi Mesternes mestere den ultimate fighten! Her blir det blod, svette og latter, sier programleder Helene Olafsen.

Her er de to lagene i «Hvem kan slå Mesternes mestere?» Team Mesternes mestere: Frode Grodås Marco Elsafadi Tor Arne Hetland Solveig Gulbrandsen Andreas Ygre Wiig Astrid Lødemel Team Senkveld: Helene Olafsen Stian Blipp Mads Hansen Hilde Lyrån Jonas Kinge Bergland Jan Thomas

Kilde og Foto: Helene Kjærgård/TV2 - Følg oss på Twitter og Facebook