Generasjon Z inntar TV2

26.08.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Møt syv unge mennesker som velger sin egen vei. På tross av at de er i startgropen, vet de veldig godt hva de vil, og de gjør alt for å oppnå drømmen. Generasjon Z kommer på TV 2 Sumo og TV 2.

I serien følger vi syv personer på hver sin kant. De er unge talenter innenfor ulike grener, bransjer og interessefelt. Og de brenner for det de driver med. Generasjon Z er flinkere, mer ambisiøse og mer endringsorienterte enn noen annen generasjon. De har høye forventninger, både til seg selv og omgivelsene. Hva innebærer det av opp- og nedturer? Denne serien tar unges hverdag på° alvor, og speiler livet som tenåring i et av verdens rikeste land anno 2018.

En av de vi møter er Emma Ellingsen (16), som mange husker fra TV 2-serien «Født i feil kropp». Med 227 000 følgere på Instagram, og med over 222 000 abonnenter på YouTube er hun en av Norges største profiler på sosiale medier. - Jeg syns det er superkult å kunne være med på «Generasjon Z». Denne dokuserien viser veldig bra frem hva vi driver med, og viser folk at det er mulig å få seg jobb uten skole. Men det er ikke så enkelt som mange skal ha det til, sier Emma Ellingsen.

En annen vi får møte er Herman Dahl (16), en av de største og mest populære youtuberne i Norge med sine 108 000 følgere. Han vant prisen for «Årets youtuber» under fjorårets Gullsnutten. Han ønsker å bli regissør og jobbe med film. - Jeg synes det er fett at TV 2 satser på flere ungdomsserier, ettersom at det er begrenset med det på dagens «lineær-TV», som det så fint heter. Jeg tror dette kommer til å bli et feelgood program hvor seeren får et nærmere innblikk i hverdagen til unge som har ulike lidenskaper og hobbyer. Jeg er også veldig spent på å se det ferdige resultatet, sier Herman Dahl.

Kilde og Foto: TV2 - Følg oss på Twitter og Facebook