Kåre Ingebrigtsen, Foto: Discovery

Blir fotballekspert i Eurosport

11.09.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Discovery

Tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen er ny ekspert i Eurosport. 52-åringen debuterer i studio under Supersøndag-sendingene førstkommende helg.

Ingebrigtsen ledet Rosenborg til tre strake seriegull, samt to cupmesterskap og to Europa League-deltakelser, i sesongene 2015-2017. I sommer ble han erstattet av Rini Coolen som klubbens hovedtrener.

– Dette blir en ny og spennende måte å jobbe på for min del. Eliteserien er utvilsomt den ligaen som ligger mitt hjerte nærmest, og jeg ser frem til å følge høstspurten i en annen rolle enn jeg har gjort de siste årene, sier Ingebrigtsen.

Ingebrigtsen er engasjert av Eurosport ut sesongen 2018, og vil være på skjermen for å dele sine betraktninger i alle de gjenstående rundene. De fleste av disse oppdragene handler om å være fast ekspert i studio i forbindelse med sendingene under og etter søndagskampene i Eliteserien og OBOS-ligaen. Ingebrigtsen vil imidlertid også være ekspertkommentator ute på arena under utvalgte kamper i Eliteserien i høst.

– Kåre Ingebrigtsen har vanvittige meritter fra sine år i Rosenborg. Han er faglig sterk, god til å uttrykke seg, han kan være tydelig og kritisk når det trengs – og han er kjent for å ha glimt i øyet. Vi har stor tro på at Kåre blir en strålende fotballekspert for oss, og er storfornøyde med å kunne forsterke med en sånn kapasitet, sier sportsdirektør i Eurosport og Discovery, Eirik Koren.

Kilde og Foto: TVNorge/Discovery/Eurosport - Følg oss på Twitter og Facebook