Charterfeber er tilbake på TV3

12.09.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Det er fem år siden sist vi chartret ruteflyet – nå er det på tide å reise tilbake til sydligere strøk! Bli med Svein, Hilde, Fred Åge og en haug med nye soltørste og festklare mennesker tilbake til Gran Canaria for sitt livs opplevelse og ny sesong av Charterfeber! Sesongpremiere på TV3 og Viafree mandag 17. september, Charterfeber vises mandag til torsdag klokken 19.30.

«GC», «Granca», «Kanariøya»; kjært barn har mange navn – noen reiser hit for første gang, andre er lommekjente og vet hvor den beste biffen blir servert. Pakk shortsen, bikinien og Thousand Island-dressingen og bli med!

I første episode skal vi stifte bekjentskap med blant annet Bjørge og Tove fra Fredrikstad. De har vært sammen i 38 år, og skal reise til utlandet sammen for første gang. Bjørge er ekstremt opptatt av løk, og gleder seg blant annet til å se hva Gran Canaria har å by på av den smakfulle grønnsaken.

Og hva er vel Charterfeber uten Charter-Svein og Charter-Hilde? Svein skal hente inspirasjon til ny bok om skikk og bruk i Syden, mens Hilde har lyst på et basseng hjemme i Norge, og tar på seg en rekke strøjobber i håp om å spe på inntekten. Ann Marielle og Aurora (AKA Classy Girls) fra Paradise Hotel skal få kjenne på sydenstemningen, og vender nesene sine mot Gran Canaria.

Mer om NENT Group(Viasat) Foto og Kilde: NENT Group