RiksTV og TV 2 med eksklusiv fotballavtale

18.09.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

TV 2 Sumo skal integreres i RiksTVs tilbud på alle plattformer, som den første avtalen av sitt slag i Norge. TV 2 og RiksTV har også blitt enige om en ny distribusjonsavtale som gir RiksTV-kundene tilgang til alt innholdet fra TV 2, inkludert toppkamper fra Champions League, Europa League og landskamper.

De nye sportskanalene TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2 blir nå tilgjengelige hos RiksTV. - Vi er selvsagt svært fornøyde med dette resultatet. Ikke bare sørger avtalen for at RiksTVs kunder får tilgang til selve indrefileten i europeisk fotball, dette er også en viktig langsiktig avtale som utvider det strategiske samarbeidet mellom oss, sier Olav T. Sandnes.

For å sikre bredest mulig dekning for kanalene har TV 2 tilbudt kanalene TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2 til alle distributørene. I tillegg til RiksTV har TV 2 inngått avtaler med Get og Viasat om de nye sportskanalene. Det nye sportstilbudet vil også være tilgjengelig på TV 2 Sumo gjennom en helt ny sportspakke, sammen med TV 2 Sport Premium, som gir full tilgang til Premier League.

RiksTV og TV 2 utvider også sitt strategiske samarbeid slik at kundene kan kjøpe alt innhold fra TV 2 Sumo gjennom RiksTV. Dette vil gi en enklere og bedre kundeopplevelse. - I dagens konkurranse med globale giganter er vi overbevist om at samarbeid med andre norske aktører er nøkkelen til å lykkes, sier Sandnes og fortsetter: - Vi vet at etterspørselen etter godt norsk innhold kommer til å holde seg, selv om nordmenn ser TV på nye måter. Gjennom avtaler som denne, sikrer vi at norsk kvalitetsinnhold, nyheter og aktualitet er synlig og lett tilgjengelig på de nye plattformene, også hos TV-distributørene.

Kilde og Foto: TV2 - Følg oss på Twitter og Facebook