Blir håndball-ekspert for NENT Group

15.10.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Karoline Dyhre Breivang blir håndballekspert for Nordic Entertainment Group (NENT Group). Den tidligere landslagsstjernen skal være håndballekspert for TV3 under EM i desember, men var allerede å se i studio lørdag da Larvik møtte Buducnost i EHF Champions League på Viasat 4.

Karoline Dyhre Breivang er klar som håndballekspert for TV3 under EM i desember. Frem mot mesterskapet skal hun i tillegg delta under flere av NENT Groups EHF Champions League-sendinger. - Jeg gleder meg veldig til å bli en del av håndballteamet til NENT Group. Det blir utrolig gøy å følge EM på en helt ny måte, og formidle til seerne der hjemme den kunnskapen jeg har etter mange år på parketten, sier Karoline Dyhre Breivang.

Dyhre Breivang har hatt en fantastisk håndballkarriere som strekker seg over 17 år. Hun ga seg på landslaget i 2015, og med klubbhåndball i 2017. Da hun la opp kunne hun blant annet skilte med to OL-gull, ett VM-gull, fem EM-gull og en Champions League-tittel, så vel som 305 landskamper for Norge og 475 mål for Håndballjentene. Hun har per i dag rekorden i antall landskamper i håndball for Norge. Nå skal erfaringen fra banen formidles i hennes nye rolle som håndballekspert for NENT Group.

- Vi er veldig glade for å få en så merittert spiller som Karoline med på laget. Hennes erfaring er gull verdt, og vi er sikre på at hun vil være med å løfte håndballsendingene våre i høst, og spesielt under EM i desember, sier sportsjef i NENT Group, Anne Tufte.

Mer om NENT Group(Viasat) Foto og Kilde: NENT Group