Sterke strømmetall for Hvite gutter

23.10.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Discovery

Sesong to av humordramaserien Hvite gutter på Dplay har fått en bedre start enn profilerte serier som 17, Lovleg og Kielergata. Suksessen kommer i kjølvannet av de massive strømmetallene til Ex on the Beach Norge.

Én uke etter publisering har 120 000 strømmet første episode av Hvite gutter sesong 2. Serien har dermed fått en bedre strømmestart enn profilerte dramaserier som 17 (NRK), Lovleg (NRK), Kielergata (Sumo) og Aber Bergen (sesong 3, Viafree).

– Dette er veldig gøy. Vi har gjort betydelige investeringer for å løfte Dplay i høst. Dette er del av en omstilling som hele Discovery har vært med på, absolutt alle avdelinger har bidratt, og det er deilig å se at innsatsen gir de resultatene vi hadde håpet på, sier nordisk programdirektør i Discovery, Eivind Landsverk.

– Så er det selvsagt på sin plass med masse skryt til de fire gutta som spiller i serien og selv har vært med på å skape den. De er en utrolig morsom og talentfull gjeng, og med sesong to har de nok en gang klart å skape en snakkis. Vi er glade og stolte over å ha dem på laget, sier Landsverk.

Kilde og Foto: TVNorge/Discovery/Eurosport - Følg oss på Twitter og Facebook