Vegard Drogseth Foto: NENT Group

NENT Group + Fox = sant

31.10.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har utvidet sin langsiktige kommersielle avtale med Fox Networks Group (FNG). I Norge inngår NENT Group og FNG et salgssamarbeid for første gang. Avtalen styrker NENT Groups posisjon som Nordens ledende underholdnings­leverandør, og gir annonsørene en enda større rekkevidde.

For Norges del innebærer avtalen med FNG at NENT Group for første gang vil selge reklame for kanalene FOX og National Geographic Channel, og at disse kanalene inngår i NENT Group Norges kanalportefølje. NENT Group har også fornyet sitt eksklusive salgssamarbeid med FNG i Danmark og Sverige.

Vegard Drogseth, administrerende direktør i NENT Group Norge, er svært fornøyd med avtalen: - Fox Networks Group i Norden er en strategisk nøkkelpartner for NENT Group og utvidelsen av vår langsiktige avtale er gode nyheter for alle våre kunder. Vi ønsker å gi våre seere et best mulig underholdningstilbud, så hundrevis av timer med National Geographics fantastiske dokumentarinnhold på Viafree og Viaplay passer veldig godt overens med vårt ambisjonsnivå. Samtidig gir vi annonsører i hele Skandinavia et enda større nedslagsfelt gjennom annonsemuligheter på kanaler fra både NENT Group og FNG.

Gjennom FNG-avtalen vil Viafree kunne tilby et stort utvalg av dokumentarer og faktabaserte underholdningsprogrammer, i tillegg til det eksisterende utvalget av drama, reality, eksklusive Viafree-produksjoner og sport. I tillegg vil kvalitetsinnhold fra National Geographic+ bli tilgjengelig på Viaplay i Norge, Danmark, Sverige og Finland, og dermed bredde ut Viaplays programtilbud med enda flere dokumentarserier og -filmer. National Geographic+ står bak et stort utvalg av programinnhold fra en av verdens største produsenter av faktabasert underholdning.

Mer om NENT Group(Viasat) Foto og Kilde: NENT Group