13 timer med norsk toppfotball

02.11.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Discovery

De neste helgene vil dramaet toppe seg i Eliteserien og OBOS-ligaen. Førstkommende søndag sender Eurosport norsk toppfotball fra klokka 11.00 på formiddagen og helt frem til midnatt.

Sist søndag trakk Brann-Rosenborg flere folk til TV-skjermen enn noen norsk seriekamp har gjort siden 2012-sesongen. Det offisielle seertallet for det TVNorge-sendte oppgjøret ble 481 000. Men det er slett ikke bare gullkampen som engasjerer. På seertallskurvene merker Eurosport at det stor interesse rundt norsk fotball for tida.

Med spenning i begge ender av tabellen i både Eliteserien og OBOS-ligaen, rydder rettighetshaveren derfor plass til en 13 timer lang TV-maraton førstkommende søndag. - Dette er fotball til folket i praksis. Først gyver vi løs med alt av drama fra den nest siste runden i OBOS-ligaen, før vi retter blikket mot Eliteserien på ettermiddagen og kvelden. Det blir garantert nok å prate om, sier sportsdirektør i Discovery og Eurosport, Eirik Koren.

På søndag spilles alle kampene i OBOS-ligaen samtidig, med avspark kl. 12.00. Etter at OBOS-runden er ferdigspilt blir det oppsummering, før Eliteserien får oppmerksomheten fra klokka 15.00. Kvelden avsluttes med oppsummeringssendinger fra både Eliteserien og OBOS-ligaen frem til lyset skrus av ved midnatt.

Kilde og Foto: TVNorge/Discovery/Eurosport - Følg oss på Twitter og Facebook