Har sikret seg hele Big Bang Theory

08.11.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Discovery

TV-huset Discovery Networks har landet en nordisk avtale med Warner Bros, som gjør at alle tolv sesongene av den populære amerikanske sitcom-serien The Big Bang Theory blir tilgjengelig på strømmetjenesten Dplay.

Nordisk programdirektør i Discovery Networks, Eivind Landsverk, er glad for å få avtalen på plass. – Serien The Big Bang Theory er vårt mest suksessfulle innkjøp noensinne lineært. Den har vært en stabil seermagnet gjennom flere år, både for TVNorge og MAX. Hittil har vi bare hatt lov til å la siste episode ligge på Dplay i sju dager, men det er en avtale som ble gjort i en annen tid. Mange Dplay-kunder og The Big Bang Theory-fans har ønsket å kunne se mer, og vi er glade for å si at «nå kommer det!» Fra og med 5. november kan de som har Dplay-abonnement boltre seg fritt i alle episodene, sier Eivind Landsverk, før han legger til:

Alle med Dplay-abonnement får tilgang til sesong 1 til 11 fra og med 5. november, mens nye episoder fra sesong 12, som offisielt blir den siste som produseres av The Big Bang Theory, legges ut ukentlig fra 5. november og til og med mai. Avtalen mellom Discovery og Warner strekker seg over tre år.

Serien om de to nerdene Sheldon og Leonard og de snåle vennene deres regnes som nåtidens største sitcom. Med den tolvte og siste sesongen har det siden starten i 2007 blitt laget hele 279 episoder av The Big Bang Theory. På veien har det blitt 52 Emmy-nominasjoner og ti priser, og seriens skuespillere har blitt blant Hollywoods største og best betalte stjerner.

Kilde og Foto: TVNorge/Discovery/Eurosport - Følg oss på Twitter og Facebook