Foto: Rune Bendiksen/NENT Group

Disse gir deg håndball-EM

11.11.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group(Viasat)

Fem håndballentusiaster, hvorav to er tidligere storspillere på det norske landslaget, skal gi deg håndballfest på TV3 i desember. Håndballåret 2018 avsluttes med damenes europamesterskap i Frankrike. TV3s EM-team er onsite for å gi TV-seere hjemme i Norge den beste håndballfesten på TV3 og Viaplay.

Tradisjonen tro ringes julen inn med Håndballjentene på TV-skjermen, og hver kampdag vil det være direktesendinger fra TV3s studio i Frankrike. Hele mesterskapet kan også ses på nett med Viaplay. Christian Ramberg er programleder, og med seg i studio har han to eksperter; den rutinerte og kunnskapsrike Frode Kyvåg og TV3s nye håndballekspert og tidligere landslagsstjerne, Karoline Dyhre Breivang.

Daniel Høglund vil også under dette TV3-mesterskapet være hovedkommentator, og som i EM i 2016 vil han også i år kommentere damenes mesterskap med Larvik-trener Geir Oustorp som ekspertkommentator. Ørjan Bjørnstad og Kaja Snare er reportere. Frode Scheie kommenterer de øvrige kampene på Viasat 4 og Viaplay.

Karoline Dyhre Breivang ga seg som håndballspiller på landslaget i 2015, og med klubbhåndball i 2017. Da hun la opp kunne hun blant annet skilte med to OL-gull, ett VM-gull, fem EM-gull og en Champions League-tittel, så vel som 305 landskamper og 475 mål for Håndballjentene. Hun har per i dag rekorden i antall landskamper for Norge, uansett ballidrett. Nå skal erfaringen fra banen formidles i hennes nye rolle som håndballekspert under EM på TV3.

Foto og Kilde: NENT Group - Følg oss på Twitter og Facebook