Ole Einar Bjørndalen til TV 2

26.11.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Skiskytterlegenden blir TV 2-ekspert, og debuterte som programleder allerede under sesongåpningen for skiskytterne på Sjusjøen nå i helgen.

Ole Einar Bjørndalen (44) er tidenes mestvinnende skiskytter i verden. I april i år kunngjorde han at karrieren som aktiv utøver var over, og nå er det altså klart at TV 2 har sikret seg underskriften hans. - Vi er stolte og glade over å få Ole Einar på laget. Han var svært ettertraktet og har ikke manglet tilbud etter karrieren, så vi synes det er stor stas at han velger TV 2 Sporten videre, sier sportsredaktør i TV 2, Vegard Jansen Hagen.

Ole Einar Bjørndalen kribler selv etter å komme i gang i sin nye rolle. - Jeg setter stor pris på å få lov til å jobbe med TV 2. Jeg er så glad i skiskyting og sport at jeg tenker jeg har noe å bidra med enda noen år, sier han.

I TV 2 får Bjørndalen rollen som skiskytingsekspert, og skal kommentere både det løpende nyhetsbildet innenfor skiskyting, samt komme med sine sportslige vurderinger underveis i verdenscupen og VM. Han tiltrer umiddelbart, og blir å finne på sesongåpningen for skiskytterne på Sjusjøen i helgen. - Jeg ser fram til å se skiskyting fra en annen side og formidle det jeg opplever og ser. Dette vil bli en spennende sesong å følge, sier Ole Einar Bjørndalen.

Kilde og Foto: TV2 - Følg oss på Twitter og Facebook