Michael Palin Foto: National Geographic

Michael Palin drar til Nord-Korea

29.11.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

Michael Palin legger ut på en 2000 kilometer lang reise gjennom et av verdens mest gåtefulle land i «Michael Palin i Nord-Korea». Premiere søndag 2. desember kl. 22.00 på National Geographic.

I «Michael Palin i Nord-Korea», en dokumentarserie i to deler, tar han med seeren på en ekstraordinær reise i landet. Vi får et glimt av hverdagsliv i hovedstaden Pyongyang, blir med på oppdagelsesreise til det vulkanske Paektufjellet på grensen til Kina og bevitner en ny turistattraksjon som blir bygget i havnebyen Wonsan.

– Å dra til Nord-Korea var en mulighet jeg ikke kunne motstå. For selv om Nord-Korea har vært mye i nyhetsbildet, er landet et mysterium for de fleste av oss. Å kunne dra gjennom landet og få et glimt av hvordan folk lever var veldig spennende, sier Palin.

– Besøket var en øyeåpner for meg, og det er jeg sikker på at det vil være for andre også. Jeg har reist mange steder rundt om i verden, men har aldri følt den samme graden av fascinasjon og åpenbaring som på denne reisen til Nord-Korea, sier Palin.

Kilde: National geographic - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook