«Klovn»-Casper med ny TV-serie i Norge

10.12.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group(Viasat)

«Klovn»-skaper og skuespiller Casper Christensen kommer med en splitter ny TV-serie som er spilt inn i Norge. «Unnskyld Norge» er en fiktiv dokumentarserie som viser danskens forsøk på å bli berømt i nabolandet. Serien kommer på Viaplay og TV3 neste høst.


Foto: NENT

Nicklas Bendtner er ikke lenger den mest berømte dansken i Norge. Casper Christensen, udødeliggjort gjennom den pinlige danske suksesserien «Klovn», har tilbragt høsten i Norge med å spille inn en ny komiserie. Serien viser Caspers forsøk på å bli kjent i Norge, etter at danskene har fått nok av de mange (fiktive) skandalene og #metoo-relaterte situasjonene han har rotet seg bort i. Serien er ikke helt ulik nettopp «Klovn» eller «The Office» i stil, og et A-lag av norske kjendiser og skuespillere vil dukke opp i seriens første sesong.

Hovedpersonen selv mener at serien vil engasjere nordmenn på en ny måte som ikke «Klovn»-fansen har sett før. – Dette er langt villere, mer dokumentarisk, og har til forskjell fra Klovn, som har avsluttende episoder, en overhengende historie og narrativ, sier Casper Christensen.

Det er første gang Christensen lager TV-underholdning i Norge, og den profilerte skuespilleren har lovord om hvordan det er å jobbe i nabolandet. – Det er veldig gøy å lage TV i Norge! Jeg opplever en imøtekommenhet og velvilje fra gjesteskuespillere jeg aldri har sett maken til. Det er jeg veldig takknemlig for, sier Christensen. Opptakene ble gjort ferdig i november. De medvirkende i serien er et særdeles kjent galleri, med alt fra verdensmestere og etablerte skuespillere til profilerte næringslivstopper.

Kilde: NENT Group - Følg oss på Twitter og Facebook