Harald Eia går tilbake til NRK

11.12.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK

1. januar kommer Harald Eia tilbake til NRK etter fem år i TVNorge og Discovery Networks. Det er ennå ikke klart hvilke prosjekter han skal i gang med, men underholdningsredaktør Charlo Halvorsen ønsker humorprofilen velkommen tilbake.


Harald Eia FOTO: JONAS JEREMIASSEN TOMTER/NRK

– Harald Eia er en våre største komikere og fremste programskapere, så det var på høy tid han kom tilbake til NRK. Og vi gleder oss veldig til å lage både morsomme og viktige prosjekter sammen med ham i årene fremover, sier underholdningsredaktør i NRK, Charlo Halvorsen.


Eia selv gleder seg til å bryne seg på nye utfordringer hos sin gamle arbeidsgiver: – Jeg ser frem til å vende tilbake til NRK og utvikle nye prosjekter der. Jeg har mange idéer jeg har lyst til å prøve ut nettopp på NRK, hvor det skjer svært mye spennende, ikke minst masse kreativ og interessant utvikling av nye plattformer og innhold. Jeg vet at Bård (Tufte Johansen) har fått seg andre venner i NRK, men satser likevel på å knuffe meg inn på hans lunsjbord i kantina på Marienlyst, lover komikeren.

– Jeg har hatt det som plommen i egget på TVNorge, og det har vært en stor glede å få lov til å være en del av deres formidable humorsatsning. Eivind Landsverk og resten av gjengen har gitt meg frie tøyler til å jobbe sammen med de morsomste menneskene i landet sånn at jeg har fått laget mange herlige timer med nerdete underholdning med «Brille», sier han.

Kilde: NRK - Følg oss på Twitter og Facebook