NENT ansetter ny Executive Producer

12.12.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group(Viasat)

Nordic Entertainment Group (NENT Group) styrker Viaplay-organisasjonen, og ansetter Tanya Nanette Badendyck i en nyopprettet stilling som Executive Producer. Badendyck har lang erfaring fra film- og TV-produksjon, og skal jobbe med dramaproduksjoner i Viaplay.


Tanya Nanette Badendyck FOTO: NENT GROUP

Tanya Nanette Badendyck starter umiddelbart i den nyopprettede stillingen som Executive Producer for Viaplay. Hun får en sentral rolle i NENT Groups nordiske innholdsavdeling og skal jobbe tett med produksjonsselskaper om dramaproduksjoner i hele Norden. Badendyck vil i sitt daglige arbeid inngå i Viaplays norske team og vil bli en del av mediehuset NENT Group Norge, i tillegg til å jobbe på tvers av landegrensene i Norden.

Badendyck har lang erfaring fra film- og TV-bransjen, blant annet som produsent og co-produsent av 27 spillefilmer og TV-serier – som Varg Veum- og Karsten og Petra-filmene. Hun var også en av grunnleggerne av produksjons­selskapet Cinenord, som produserer TV-serien Wisting, den største dramasatsningen noensinne på TV3 og Viaplay som har premiere i 2019.

Head of Originals i Viaplay, Nanna Mailand-Mercado, mener den nyopprettede stillingen vil styrke Viaplays dramasatsning betraktelig: -Tanya Nanette Badendyck er et viktig tilskudd til Viaplays innholdsavdeling, og vil med sin erfaring bidra i kvalitetssikringen av en rekke nordiske dramaprosjekter fremover. Viaplay har blitt en betydelig aktør innenfor drama, og vi har som målsetning å lansere 20 såkalte «Viaplay Originals» i året.

Kilde: NENT Group - Følg oss på Twitter og Facebook