Nå kan du kjøpe gavekort med Viaplay

19.12.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group(Viasat)

For første gang kan Viaplay tilby gavekort, tilgjengelig i fysiske butikker i hele Norden. I Norge kan kunder kjøpe gavekortene hos Norgesgruppen, Coop og Narvesen/7-Eleven. Gavekortene kommer i to ulike varianter: To måneder med film og serier til en verdi av 238 kroner, eller én måned med film, serier og sport (verdi 329 kroner).


FOTO: NENT GROUP

– Det skal være enkelt å oppdage Viaplay, enten man gjør det på egenhånd eller introduserer tjenesten for venner og familie. Gjennom gavekortene gir vi nordmenn muligheten til å gi en flott julegave til alle som elsker filmer, serier og sport. For oss betyr dette større synlighet gjennom tilstedeværelse i fysiske butikker der du tidligere ikke har sett vår logo, forteller Jens Cedwal som er Nordic Partner Sales Manager i Viaplay.

De som får et Viaplay-abonnement i julegave kan se fram til et nytt år med mange spennende, nye serier, som «Hidden - Førstefødt» med blant andre Isabella Scorupco og Ane Dahl Torp, «Henrik Uber Alles» med Henrik Thodesen og den etterlengtede serien «Wisting» med Sven Nordin. I tillegg får alle sports- og håndballelskere en perfekt nyttårsgave med håndball-VM for herrer i Danmark og Tyskland, kun på TV3 og Viaplay, heter det i en pressemelding.

Gavekortene kan benyttes av både nye og gamle kunder, og vil være tilgjengelig i butikkene fra uke 51.

Kilde: NENT Group - Følg oss på Twitter og Facebook