Øystein Bogen, Bent Skjærstad, Fredrik Græsvik, Sonja Skeistrand Sunde og Pål T. Jørgensen. FOTO: EIVIND SENNESETH/TV 2

TV 2 med serie om egne reportere

20.12.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

I flere år har vi fulgt fem av TV 2s utenriksreportere på jobb. På nyåret er det premiere på serien som viser hvordan arbeidsdagen arter seg i noen av verdens farligste områder.

TV 2s utenrikskorrespondenter dekker hendelser, katastrofer og krig over hele verden. I dokumentarserien «Korrespondentene» blir vi kjent med menneskene som formidler utenriksnyhetene. De går med passet i lomma, klare for å reise hvor som helst på kort varsel. De drar dit folk flykter fra, for å fortelle oss hva som skjer og forklare hvorfor. Og de leter etter historiene som bærer håp i seg når det ser som mørkest ut.

Vi blir blant annet med når TV 2s erfarne reporter Pål T. Jørgensen og fotograf Halkawt Mustafa drar til fronten i Irak for å rapportere fra kampen mot IS, og når reporter Bent Skjærstad og fotograf Ole Enes Ebbesen må rykke ut på terrorhendelser.

Vi følger reporter Sonja Skeistrand Sunde og fotograf Ole Enes Ebbesen når de opplever folkets frykt og lidelser på nært hold i krigsherjede Jemen, mens Øystein Bogen og fotograf Geir Huneide må kaste seg på første fly til Italia der over 300 mennesker har mistet livet i et jordskjelv. Vi blir også med når USA-korrespondent Fredrik Græsvik drar på alligatorjakt i Florida.

Kilde og Foto: TV2 - Følg oss på Twitter og Facebook