Anne Rimmen og Didrik Solli-Tangen Foto: Karina H. Gravdahl / TVNorge

Nytt talentshow på TVNorge

08.01.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Discovery

All Together Now Norge er et helt nytt underholdningsprogram for hele familien, ledet av Anne Rimmen. I hver episode går åtte sangtalenter på scenen for å synge seg til den store finalen, men for å komme dit må de begeistre «De 100» – en jury ledet av «kaptein» Didrik Solli-Tangen, bestående av en unik samling av 100 musikere, artister og fargerike musikkeksperter.

Hvem får flest av dem til reise seg og synge med? I den første episoden møter vi Charlotte Sofie Eliassen, Andrè Melchior Larssen, Silje Helen Fevik, Christoffer Mietle Furuheim, Guro Bø Kaasa, og trioen Eline, Johanne og Andreas.

All Together Now Norge er den helt nye sangkonkurransen der dyktige artister, proffe og amatører, fra ulike genre og i ulike aldre, solister og i grupper, skal møte verdens største vegg av dommere: «De 100!» De 100 er ikke hvem som helst. De er håndplukkede sangere, musikere og musikkeksperter som tilsammen dekker alt av musikkekspertise i Norge. Hver av deres stemmer teller like mye.

Liker de fremførelsen, reiser de seg og synger med. Vinner deltakerne veggen vinner de alt. og vinner de alt, er premien 250.000 kroner. Ledet av Anne Rimmen og med Didrik Solli- Tangen som lagkaptein for De 100, er det klart for et spektakulært, morsomt, musikalsk show av de sjeldne. Première i kveld kl 20.30 på TVNorge

Kilde og Foto: TVNorge/Discovery/Eurosport - Følg oss på Twitter og Facebook