Foto: TVkampen.com

Petter Veland er kåret til Årets Sportskommentator

22.01.19 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

Petter Veland har vunnet prisen for Årets Sportskommentator 2018. Den populære fotballkommentatoren toppet en avstemning styrt av TVkampen.com, den mest populære sports tv guiden i Norge, og vant med tusenvis av stemmer fra sportsentusiaster rundt i landet.

Dette var den første versjonen av prisen for Årets Sportskommentator, og verdsatte de flotte stemmene bak de mest populære sportene på norsk tv. Den offentlige avstemningen på TVkampen.com genererte tusenvis av stemmer fra sportsentusiaster som valgte sin favorittkommentator fra en nøye valgt liste over de nominerte.

Konkurransen avsluttet med at Petter Veland overgikk sine likemenn, som inkluderte Christian Paasche, Harald Bredeli, Anne Sturød og Øyvind Alsaker. 2018 var et veldig suksessfullt år for Veland da han kommenterte for Viasport, blant annet UEFA Champions League, ga ekspert kunnskap for den spanske La Liga, og var gjestevert for LaLigaLoca podkasten.

Jeg er veldig glad og ydmyk for å ha mottatt denne prisen. Det å vite at så mange fans setter pris på det jeg gjør motiverer meg til å gjøre en enda bedre jobb. Det er spesielt fordi når jeg ser på de andre kandidatene, så er dette personer jeg har fulgt i mange år og nå er jeg blant dem, og det gjør at jeg føler meg spesielt stolt, sier Petter Veland.

Kilde: Kampanje.com - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook