Nå blir det rally på Eurosport

23.01.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Discovery

Eurosport har sikret seg rettighetene til VM-runden i rally, FIA World Rally Championship (WRC), de neste to årene. Første direktesendte VM-runde blir ærverdige Rally Monte Carlo allerede til helgen, med Andreas Mikkelsen på startstreken.


Foto: Eurosport

– Vi er veldig glade for at vi har sikret oss rettighetene til WRC. Rally-sporten har lang tradisjon i Norge, og WRC er et actionfylt produkt – med nordmenn som kjemper i den ypperste verdenseliten. Med WRC på laget, er Eurosport virkelig kanlaen for de med interesse for motorsport, sier sportsdirektør i Discovery, Eirik Koren.

VM-runden i rally er noe av det ypperste innen motorsport – med verdens beste førere i spektakulære omgivelser. Eurosport har sikret seg rettighetene til alle 14 VM-rundene, og sendingene starter allerede i dag med første magasinsending før det tradisjonsrike Rally Monte Carlo starter torsdag. I morgen kan altså norske seere følge Andreas Mikkelsen i Rally Monte Carlo på Eurosport. Etter en 6- plass i sammendraget i fjor, er det nok en revansjelysten Mikkelsen som står på startstreken i fyrstedømmet på den franske rivieraen.

– Rally Monte Carlo er et av de mest ærverdige idrettsbegivenhetene som finnes, med en 108- årig historie. Jeg er stolt over at vi har sikret oss rettighetene til et slikt arrangement, noe som styrker porteføljen av rettigheter for Eurosport. I tillegg har vi sterke norske navn som Andreas Mikkelsen, noe som kan være med på å utløse det seerpotensialet det utvilsomt er rundt rally i Norge, fortsetter Koren.

Kilde og Foto: TVNorge/Discovery/Eurosport - Følg oss på Twitter og Facebook