Jakten på de nye deltakerne

Publisert: 08.02.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group(Viasat)

Spillet på Paradise Hotel er både høyt og hardt, og når man har alt å tape gjør man alt for å vinne. Nå kan du følge jakten på nye deltakere på Viafree.


FOTO: NENT GROUP

I den påtroppende sesongen skal spillet intensiveres ytterligere. I Veien til Pærra skal Isabel Raad og Erik Anders Sæter på jakt for å finne de ultimate Paradise Hotel-deltakerne: De som splitter sine venner, freder sine fiender og ofrer sine partnere.

En skal være rimelig hardhudet og forberedt på å takle etterdønningene av en real backstab eller et strekovertråkk, og derfor skal det jaktes på de som står rakrygget i stormen og som ser deg i hvitøyet når kulen kastes og går i tusen knas - dette blir nemlig ingen badeferie. Stalking på kjøpesentere og Instagram, småkleine, morsomme intervjuer og hysteriske reaksjoner er bare noe av det du kan vente deg i løpet av sesongen.

Vi følger Isabel og Erik fra A-Å i hele castingprosessen - fra de innledende castingmøtene til de tar farvel med den endelige samlingen med deltakere på Gardermoen, klare for avreise til tacoens arnested. Ny episode av Veien til Pærra hver tirsdag og torsdag på Viafree frem mot sesongpremieren av Paradise Hotel.

Kilde: NENT Group / Viasat - Følg oss på Twitter og Facebook