Kjendisfamilier i ny lørdagssatsing

17.02.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Med familiene på laget skal norske kjendiser konkurrere mot hverandre i «Familieduellen», som inntar lørdagskveldene på TV 2 i vår. Klaus Sonstad er programleder.


Foto: TV 2 / Espen Solli.

«Familieduellen» er et feelgood underholdningsprogram for hele familien. I hvert program tar to kjendiser med seg familiene sine i studio for å konkurrere om hvem som kjenner Ola og Kari Nordmann best. 100 nordmenn har fått spørsmål om alt mellom himmel og jord, og det er deltagernes oppgave å gjette seg frem til hva de tror flest nordmenn har svart.

Familien som er best på å ta pulsen på det norske folk, vinner 50.000 kroner som de gir til et selvvalgt veldedig formål. «Familieduellen» tar over beste sendetid lørdag kveld når «Hver gang vi møtes»-sesongen er ferdig. Programmet er basert på amerikanske «Family Feud», som har vært en suksess i USA siden midt på 1970-tallet.

- Jeg har vært fan av amerikanske «Family Feud» i mange år, og synes derfor det er stor stas å få æren av å lede den norske utgaven på TV 2. Dette er perfekt familieunderholdning på en lørdagskveld. Konseptet er like enkelt som det er genialt, så alle hjemme i stuene kan være med å gjette sammen med familiene i studio, sier Klaus Sonstad, skal lede programserien.

Følg oss på Twitter og Facebook