Paradise Hotel med egen app

Publisert: 06.03.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group(Viasat)

I den nye Paradise Hotel-appen får du et eksklusivt innblikk i deltakernes hverdag på hotellet.


Paradise Hotel 2019 FOTO: NENT GROUP

Det har gått en hel generasjon siden Paradise Hotel første gang så dagens lys i Norge, det finnes seere som ikke husker et liv uten favorittprogrammet sitt og nok et kull med deltakere skal klekkes ut. Nå åpner Triana Iglesias dørene til luksushotellet i Mexico for ellevte gang! Paradise Hotel har sesongpremiere mandag 11. mars kl. 21.30 på TV3, Viafree og Viaplay.

Hva hva tenker deltakerne egentlig tenker når de må gjøre upopulære valg? Eller når det sjekker inn en ny deltaker som kan true oppholdet? Allerede nå kan du varme opp til den påtroppende sesongen ved å laste ned den splitter nye Paradise Hotel-appen - der får du nemlig et eksklusivt innblikk i deltakernes hverdag på hotellet. Appen er tilgjengelig for iOS og Android, og kan lastes ned allerede nå. Mer innhold vil være tilgjengelig fra sendestart.

I den kommende sesongen av Paradise Hotel blir nemlig alle deltakerne utstyrt med telefoner, slik at de blant annet kan sende tekstmeldinger til hverandre. Alle meldinger, bilder, filmer, avstemninger og mer til blir tilgjengelig i appen, og nå kan man faktisk bli den berømte flua på veggen - var backstabbingen et avtalt spill? Hva mener deltakerne egentlig om det som skjedde kvelden før? Meldingsutvekslingen ser du "live" med tv-sendingen, og gir en ny dimensjon til seeropplevelsen.

Kilde: NENT Group / Viasat - Følg oss på Twitter og Facebook