Wisting, vårens store krimdrama

Publisert: 15.03.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group(Viasat)

Torsdag 11. april kommer en av tidenes største norske serier på Viaplay og TV3: «Wisting».


Sven Nordin som William Wisting (Foto: Dag Nordsveen/VIAPLAY)

Ventetiden er snart over for vårens store krimdrama «Wisting», som er basert på forfatter Jørn Lier Horsts bestselgende bøker om politimannen William Wisting. 11. april vil to episoder slippes på strømmetjenesten Viaplay, og den første episoden vises på TV3 klokken 22.30.

Sesong 1 av «Wisting» skildrer Horsts to bøker «Hulemannen» og «Jakthundene». Sven Nordin spiller hovedrollen i serien, som består av ti episoder. I tillegg til Hollywood-stjernen Carrie-Anne Moss (Matrix-trilogien) spiller Nordin mot kjente norske navn som Mads Ousdal, Thea Green Lundberg, Lars Berge og IMDB-yndlingen Thea Sofie Loch Næss.

– Det å få lov til å spille selveste William Wisting, kjent fra haugevis av gode krimbøker signert Jørn Lier Horst, er en stor ære. Jeg er veldig stolt og spent på hva det norske folk vil synes når vi er på skjermen 11. april, sier Sven Nordin.

– William Wisting er mannen i gata som kanskje skulle vært en enda bedre far, eller brukt enda mer tid på jobb. Han er far til stadig mer voksne og uavhengige barn, og opplever den største drapssaken i lille Larviks historie, avslører Nordin.

Kilde: NENT Group / Viasat - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook