Opplev premieren i fire norske byer

21.03.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om STREAMING

HBO Nordic inviterer til premieren på åttende og siste sesong av Game of Thrones i fire norske byer.


FOTO: HBO

For hver nye sesong av Game of Thrones som har kommet siden serien så dagens lys i 2011, har både fanskaren og forventningene vokst seg større og større. Premierearrangementet i Oslo har blitt en stor begivenhet for fans av serien, som de siste årene har ligget dagesvis i kø utenfor Colosseum kino for å sikre seg en av de ettertraktede billettene.

Nå er vinteren, og finalen, på trappene, og i den anledning ønsker HBO Nordic å invitere flere fans enn noensinne til å oppleve en Game of Thrones-premiere på det store lerretet: - Vi arrangerer premievisninger av første episode i sesong åtte i fire norske byer: på Colosseum kino i Oslo, Magnus Barfot kinosenter i Bergen, Nova kino i Trondheim, og Odeon kino i Stavanger, skriver HBO i en pressemelding.

Billettene er gratis, og setene vil legges ut i de respektive byene søndag 31. mars. Her må fansen møte opp for å sikre seg en plass til visningene, og det blir førstemann til mølla. Hver person vil kunne hente maks to billetter. Link til arrangementet i Oslo: FACEBOOK EVENT HBO

Kilde: HBO Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook