Nå får Dplay-kunder tilgang til Eliteserien

29.03.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Discovery

Discovery viser Eliteserien både på Dplay og Eurosport Player når 2019-sesongen sparkes i gang i morgen.


FOTO: DISCOVERY

– Vi samler det beste vi har av norsk innhold på ett sted, både norsk fotball, humor og resten av underholdningsporteføljen. Samtidig fortsetter vi å dyrke Eurosport Player som en ren sportsmerkevare der man finner all sport fra Discovery, sier Discovery-sjef Tine Austvoll Jensen.

– Siden vi tok over rettighetene, har vi hatt som mål å øke interessen rundt norsk fotball. Vi skal gi fotball til folket, og har gjort norsk toppfotball billigere og mer tilgjengelig for norske TV-seere. Det har gitt resultater. I de to sesongene vi har hatt rettigheten har vi klart å doble seertallene for Eliteserien, sier Jensen.

– I år håper vi på et ytterligere løft, og vi skal fortsette å jobbe tett med VG, de norske TV-distributørene og fotballen for å få til nettopp dette. Nå vil Eliteserien være tilgjengelig hos alle de store norske TV-distributørene på TVNorge, MAX og Eurosport Norge, samt hos de fleste gjennom Eurosport Pluss-kanalene. I tillegg til begge våre strømmetjenester, sier Tine Austvoll Jensen.

– Vi håper naturligvis også at Eliteserien vil gi Dplay en ekstra boost. Vi har brukt mye tid og ressurser på å forbedre og utvikle tjenesten, både det tekniske og brukeropplevelsen, og vi har nå en spiller vi både er stolte av og trygge på, sier Discovery-sjefen. Eliteserien vil være tilgjengelig på Dplay ved seriestart 30. mars.

Kilde: TVNORGE/DISCOVERY Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook