Torsdag starter stor norsk dramaserie

05.04.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Den beskrives som Norges største dramaserie. «Wisting» har premiere på Viaplay og TV3 torsdag 11. april klokken 22.30.


TV-serien «Wisting» følger drapsetterforsker William Wisting, spilt av Sven Nordin og hans datter Line, som jobber som krimjournalist. Wisting sliter med å holde familien samlet etter konas dødsfall, og julen ødelegges når etterforskeren gjør et grufullt likfunn. Det viser seg at en etterlyst amerikansk seriemorder gjemmer seg blant dem i Larvik, og FBI flyr inn fra USA for å assistere i jakten drapsmannen.

Line har flyttet hjem til faren for å skrive om en gammel nabo som ble funnet død. Lines etterforskning krysser spor med farens, men de har motstridende interesser og Lines søken etter sannheten setter henne i livsfare. Samtidig som en ung kvinne forsvinner, blir Wisting anklaget for bevisjuks i en tidligere sak - noe som setter hele hans karriere på spill.

Dramaserien består av ti episoder og byr på skuespillere som Sven Nordin, Carrie-Anne Moss, Thea Green Lundberg, Mads Ousdal, Lars Berge, Gard Eidsvoll, Ulrikke Døvigen, Kjersti Sandal, Irina Eidsvold-Tøien, Jonas Strand Gravli, Heidi Goldman, Mads Sjøgård Pettersen og Thea Sofie Loch Næss.

Kilde: NENT Group Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook